KOE-knuffelen

Volgens een onderzoek van the Good Men Project kan zelfs een kleine aanraking al heel veel teweeg brengen. Zo zorgt een aanraking door een ander (dier) voor het vrijkomen van oxytocin, een stofje in je hersenen. Dit stofje zorgt er ondere andere voor dat je bloeddruk omlaag gaat en dat je minder stress ervaart en dus lekker kunt ontspannen.

Daarom kunt u bij ons Koe-knuffelen. U kunt ervaren hoe heerlijk het is om tegen een koe van 700 kg met 39 graden (lekker warm) aan te mogen rusten en knuffelen. Dat is pas echt een echte hug krijgen! 

Het programma wordt afgestemd op de behoeftes van u. U wordt ontvangen bij de melkkoeien en krijgt een kopje thee/koffie met een streekeigen gebak. Het programma zal u niet teleurstellen. Het kledingadvies is warm en gemakkelijk. U krijgt bij ons een tuinbroek en uiteraard laarzen aangeboden.

KOE-knuffelen is alleen mogelijk op reservering.

Neem telefonisch of per app contact op met Kristel (06 209749 27) of stuur een mailtje naar hetloeigoed@outlook.com. Richtprijs is € 110,00 voor 2 personen. Voor 4 personen € 130,00. Uiteraard zijn grotere groepen ook van harte welkom.. Richtlijn is dan € 25 per persoon vanaf 6 personen. Ook is een lunch, aangeboden door lokale ondernemers, in het weiland of in de stal ook mogelijk. Vanaf € 15 euro per persoon. Helemaal vers en seizoensgebonden lunch met een verse salade, muffin, quiche, yoghurt, een wrap, eitje, verse fruit salade en een huisgemaakte limonade. 

Wij maken voor u een op maat gemaakte prijsvoorstel.
Heeft u ideeën? Laat het ons even weten. 

KOE-knuffel programma (2 uur): 

  • Ontvangst met koffie/thee of verse melk en gebak
  • Bedrijfsspiegel Waalheimer Farm
  • Pasgeboren kalfjes knuffelen
  • Naar de peuterspeelzaal van de kalfjes (t/m 3 maanden)
  • Koeien knuffelen
  • Afsluiting